Look and behold my nya klocka

nya-klockan
Din klocka kanske säger en annan tid när du läser detta, men det betyder inte att min klocka ovan går fel. Tiden står stilla för det är bara ett foto. 🙂

Nu har jag köpt en ny k*kförlängare i form av en nya klocka. Jag förväntar mig beundran och hög status som följd. 🙂

Allvarligt talat har jag för första gången levt utan armbandsur i sommar. Inte särskilt praktiskt och även om det går att pilla fram mobilen eller gå och hämta den så kände jag att jag behöver en klocka. Jag sparar inte pengar på det, men tid. Det är praktiskt att ha en klocka på armen så jag kör på det även framöver.

Min gamla klocka är en historia för sig. Den är exakt likadan, en Casio G-Shock G77, men för den har klockan klämtat ett tag. Det kostade bara 300 kr inkl montering att byta armband, men sen tog klockan in vatten. Slutsatsen är att vi ska trycktesta klockorna då och då när de börjar bli gamla.

Jag sparar min gamla klocka för armbandet går ju att flytta till min nya när det behövs om ett antal år. Se där, ett litet sparknep på något vis då mitt i alla utgifter.

Apropå det här med att spara tid genom att kunna kolla tid snabbt på armbandsuret. Jag sparar även tid på att köpa samma modell som jag haft i flera år, då jag nu inte har några nya funktioner eller knappar att lära mig.

4 reaktioner till “Look and behold my nya klocka”

 1. Tjena Marcus,
  Superfin G-shock! Jag har två själv men är avis på att din visar vecka. Kanske någon av mina kan det också, får spana på inställningarna.

  Mvh petrusko

  1. Hej petrusko, jag köpte samma modell av G-shock denna gång mycket för det där med att det finns en liten ruta som bl.a. visar veckonumret. Mycket praktiskt!

   mvh
   Marcus

 2. Snygg klocka, även om den går fel enligt bilden 😉 Har själv funderat på att skaffa en, men känns som man oftast vet vad klockan är i alla fall. Och sen är ju mobilen så nära till hands att jag inte kan motivera mig att ha nåt sitta fast på handleden.
  Men behöver man ofta veta exakt hur mycket klockan är så är det ju smidigt och kan vara snyggt!

  1. Tack! Jag trodde jag skulle klara mig utan armbandsklocka, men det är för pilligt att fibbla upp mobilen etc. Jag är en klockman. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)