Min sparportfölj har trimmats

* Min portfölj har uppdaterats nu när Dibs blivit uppköpta och jag fått stålarna. Ett innehav kortare är nu portföljen. Tectona Fastighetsfond har även bytts mot Tectona Capital och tillsammans med Norrpadaförsäljningen är de två innehav till stor försvunnit. Att trimma min breda portfölj är lite som att trimma mustaschen när den håller på att växa in i munnen. Behövligt.

* Mitt CV har uppdaterats med några nya små meriter. Allt från att 2006 fick Saunabelt fällda av Marknadsetiska Rådet till min lilla biobiljettvinst.

* Sidan med rekord och personbästan har uppdaterats med marklyftsrekordet på juldagen.

* Jag har även kompletterat kort infon till ev. uppdragsgivare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)