Så blev jag miljonär som student – bokrecension

Studenten Linus Hansen har skrivit e-boken Så blev jag miljonär som student. Den är avsiktligt ganska kort och lättläst. Den är tänkt att inspirera och visa hur även studenter kan få pengar över och göra investeringar. Här är min recension av boken.

Studenten Linus E. Hansen har skrivit boken Så blev jag Miljonär som Student. Den är avsiktligt ganska kort och lättläst.

Boken bygger mycket mer på författarens egna erfarenheter än vad som är bäst för just oss andra.

Det är därför inga stora guider, djupa räkneövningar eller tung statistik, vilket å andra sidan bidrar till lättlästheten. Det går snabbt att läsa igenom de olika delarna i boken.

Jag tycker att Hansen skriver om intressanta erfarenheter, främst då investeringar i andra tillgångar än aktier. Den biten kan jag personligen rätt skapligt vid det här laget. 🙂 Det jag tänker på är P2P och fastighetslån via olika plattformar. Där har jag inte tidigare läst om någons erfarenheter.

Så blev jag miljonär som student har med andra ord mer än bara sparande i aktier och fonder. Bokens manus har inte redigerats av redaktör, men språkliga petitesser ska jag inte slå ned på. Det här är en bok av en ung person och för andra unga som vill läsa och se att det visst går att spara ihop en miljon kr relativt tidigt i livet. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)