Ny upplaga av Hitta världens bästa aktier

Min tredje aktiebok var och är Hitta världens bästa aktier. Nu har jag och förlaget tagit fram en uppdaterad upplaga, eftersom den gamla från 2017 sålt slut. Tack till alla som köpt!

Nej, det är ingen ny bok eller några dramatiska förändringar. Men jag har ändå:
* Uppdaterat åtta olika grafer.
* Gått igenom bolagen jag nämner och vid behov fräschat upp innehållet. Det kan handla om allt från att H&M slopade utdelningen under 2020 till tabellen som handlar om bolagen som Greenblatts magiska formel matar fram.
* Fallstudien i slutet av boken om Netent har jag skrivit om nu när de blivit uppköpta och avnoterade.
* Ett fåtal språkliga petitesser har korrigerats.

Min tredje aktiebok Hitta världens bästa aktier har jag och min förläggare uppdaterat. Detta eftersom den gamla versionen från 2017 sålt slut.

Beställer du boken från någon nätbokhandlare eller från förlaget (för att få signerat exemplar) är det den uppdaterade utgåvan som finns ute sedan en kortare tid.

10 reaktioner till “Ny upplaga av Hitta världens bästa aktier”

 1. Inte så kul om man som jag precis (november) köpt boken hos Sterners och fått den gamla upplagan! Hade jag vetat att det kommer en uppdaterad version hade jag givetvis väntat med att köpa.

 2. Hej Marcus,
  Tack för bra böcker.
  Funderar på att ta in antingen Akelius D eller SBB D alternativt en preferensaktie till min utdelningsportfölj för att få lite fixed income. Hur hade du resonerat? Hur ska man tänka utifrån risk i valet mellan D aktie eller preferensaktie.

  1. Hej! Preffar är lite tryggare men ger lite lägre direktavkastning. Jag gillar egentligen preffar bäst, men D-aktierna du nämner är riktigt trygga de också så det är bra placeringar.

   1. Ok tack för det.
    Är det någon pref som du kan rekommendera på långsikt?
    Sdiptech Pref kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)