Trevliga nyheter i nätverket

I april 2013 dök plötsligt privatekonomen Maria Landeborn upp lite oväntat när jag på Facebook gnällde över hur få följare jag hade på Twitter på den tiden. Nu har det hänt igen. Den här gången var det strax innan valet och jag tänkte skriva att jag förtidsröstat på tre olika partier. Döm om min förvåning när Lady Landeborn dyker upp som gubben (eller borde jag skriva gumman?) i lådan:

landeborn-dyker-upp

Nej, det var inte henne jag röstade på. 🙂
Undrar vad Facebook försöker säga mig med att föreslå henne då och då. -)

Oavsett är det förstås en fördel yrkesmässigt (och privat) att ha ett nätverk. Kul därför när jag fick positivt omdöme av en bloggranne angående det jag skriver om aktier och börsen:
twitterlyft

Det för oss tillbaka till mitt gnäll i april 2013 om antalet följare på Twitter. Nu 1,5 år senare har jag ca nio gånger så många följare med drygt 700 stycken. Tack och välkomna säger jag till er!

Apropå det där med nätverk. Genom att jag ovan länkar till blogginlägget med tips på twittrare att följa så kommer den sidan att ranka aningen bättre i sökmotorer. När det gäller sökmotoroptimering ger många och bra inlänkar nämligen som tumregel bättre ranking i sökresultaten. Det skulle i så fall kunna leda till att jag får ännu fler följare på twitter.

Låt nätverken snurra!

2 reaktioner till “Trevliga nyheter i nätverket”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)