Zaptec – aktien och laddboxen

Jag har börjat använda laddboxen Zaptec Go och den fungerar bra. Aktien har under 2023 haft det tuffare då bolaget går med förlust.

Laddboxen är enkel att nå via sajten/appen om man vill för att se statistik och annat.

Det gäller tydligen att välja en som känner av hur mycket du kan ladda bilen samtidigt som du kör spis och tvättmaskin etc. Det handlar tydligen om det maximala antalet ampere som det går att ha i huset. Smarta laddare ska tydligen inte göra så att det går en propp/säkring om man kör allt samtidigt och hittills har det funkat för mig.

Jag har börjat använda laddboxen Zaptec Go och den fungerar bra. Den är enkel att nå via sajten/appen om man vill för att se statistik och annat.

Grön teknik-avdraget halverade min inköpskostnad. Trevligt att få tillbaka lite av all skatt jag betalar till det offentliga.

Zaptec-aktien fortsatt spännande chansaktie

Jag tycker att Zaptec-aktien är fortsatt en hyggligt bra chansaktie om man tål lite högre risk. Intäkterna per aktie pekar fortsatt uppåt och förlusten per aktie verkar minska. Aktien har rasat från grön teknik-bubbelnivåer till i alla fall klart lägre nivåer.

Som alltid med bolag utan lönsamhetshistorik är det svårt att värdera aktien. Vilken framtida lönsamhet blir det egentligen?

Jag satsar inte på Zaptec-aktien själv. Däremot är jag nöjd ägare av laddboxen.

Läs mer tips om chansaktier och framtidsbranscher i min bok Hitta trenderna som gör dig rik på aktier.

2 reaktioner till “Zaptec – aktien och laddboxen”

  1. Nu sjunker din trovärdighet, hur kan du vara nöjd med Zaptec? Appen är ju en katastrof vad gäller tillgänglighet och tillförlitlighet. Det är bara att gå in och läsa på Google Play så får du se vad användare tycker.

    1. Jag skrev bara vad jag tyckte och det lilla jag använt appen så har det funkat. Vad andra tycker får stå för dem. Intressant ändå att många är negativa, för i längden riskerar det gå ut över Zaptecs försäljning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)