Tack för att du köpt min aktiebok!

På två månader har min nya bok Den enkla vägen hitta världens bästa aktier sålt i över 5000 exemplar. Tack för att du köpt boken.

Jag vill förtydliga att den har samma fokus mot svenska aktier som de två första aktieböckerna. Några av världens bästa aktier kan du hitta även på Nasdaq Stockholm.

Bland annat tack vare Petruskos bokrecension och länk till Bokus ligger jag nu etta bland de privatekonomiska böckerna.

Den enkla vägen hitta världens bästa aktier ligger nu etta i sin kategori hos Bokus.

Totalt har mina tre aktieböcker nu sålt i över 25000 exemplar. Det värmer i hjärtat att så många vill läsa det jag skriver. Första aktieboken kom ut hösten 2015, så det har gått snabbt.

Dessutom vill jag tacka för att ni lånar mina böcker på bibliotek. Det ger mig så kallad individuell biblioteksersättning, förvisso inga stora belopp men ändå trevligt.

14 reaktioner till “Tack för att du köpt min aktiebok!”

 1. Jag har läst samtliga av dina böcker och känner att jag har fått med mig mycket från dem. Något jag verkligen tar med mig är att kika mer på utdelningstrenden. ”Vattna blommorna och klipp bort ogräset”, man kan likna portföljhantering med en trädgårdsarbete 🙂

  En sak; i din senaste bok läste jag att du även hade skogsinnehav. Du äger alltså en/eller flera skogsfastighet/er? Gjort det länge i så fall? Jag kan tänka mig att äga skog ger en mycket glädje 🙂

  1. Trevligt du uppskattar mina böcker.
   Jag äger aktier i Euroforest som handlas på Alternativa. Euroforest är ett renodlat skogsägarbolag, men de ska snart sälja allt och casha hem.

 2. Gomorn Marcus.
  Jag läser din nya bok, mycket nyttig info 🙂 Försöker räkna med Graham och kan inte få KONE Oy att ge rimliga svar. Kan du vara snäll och räkna KONE och berätta AktieVärde och Köpgräns 🙂 Så kan jag korrigera min formel. Om så behövs 🙂
  Tackar för hjälpen.
  Mvh Jarmo

  1. Hej, tack för att du läser min bok. En av poängerna är att Grahams formel och Grahams tal inte fungerar särskilt bra alls längre. Kone är heller inget bolag jag har på radarn.

 3. Hej Markus! Har inte läst din sensate bok ännu men hoppas göra detta snart. Vilken strategi tycker du är bäst för att hitta värdeaktier i börsdata.se? MVH Sigge

  1. Hej!
   Jag gillar strategi-funktionerna där bolag sorteras utifrån magiska formeln, utdelning, Grahams kriterier.

   mvh
   Marcus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)