Aktietips i Avanza Börspanel

Jag tipsar i klippet ovan om aktierna fastighetsbolaget Balder, industrigruppen Beijer Alma och IT-bolaget Hexagon. Tre aktier i bra bolag som jag borde ha köpt och ägt själv sedan många år, men som jag ännu inte har.

Trevligt att få vara med i Avanza Börspanel, det är andra ”webb-TV-stationen” jag medverkar i efter EFN Börslunch där jag var med i våras och för knappt ett år sedan.

4 reaktioner till “Aktietips i Avanza Börspanel”

  1. Hernhag duktigt gjort. Har stor respekt för dina aktieråd. Är själv långsiktig i mina aktier. Just nu har jag 19st. Investor.kinnevik.ratos.latour.telia.byggmax.sca.bonava.toleranzia.beijer alma.hexagon.evolution gaming.Hm.recipharm.alfa laval.nibe.autoliv.volvo.trelleborg.Vad tycker du om aktierna i isk? Tackam.
    Mvh.jacke77

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)