Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning – Allt om nya boken

Min nya bok om aktieutdelningar.
Marcus lilla röda. 🙂 Min nya bok om aktieutdelningar.

Om du inte redan sett det finns det nu en informationssida om min nya bok Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning. Längst ned på den sidan finns i nuläget bara en länk till förlaget där du kan beställa boken.

Framöver kommer det länkar till alla ehandlare som säljer boken. Jag kommer även att länka till recensioner av boken, precis som jag gjorde med min första aktiebok.

Sidan hittar du i menyerna, som finns till vänster om du använder en stationär dator och sannolikt överst om du använder mobil enhet.

Undersida/underrubrik är en ny sida om hur du skaffar dig en utdelningsbombmatta, alltså utdelningar varje månad.

8 reaktioner till “Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning – Allt om nya boken”

 1. Sådär nu har jag beställt boken!
  Har sett fram emot detta. Så nu går man i spänd förväntan😊
  Och hoppas jag kan lära mig nåt.

 2. Hej,

  Jag funderar på att köpa din bok/dina böcker. Men jag undrar vad den stora skillnaden är mellan denna nya bok och den som heter ”Den enkla vägen att lyckas med aktier”?

  1. Hej! Den stora skillnaden är att Den enkla vägen att lyckas med aktier guidar dig till att hitta den eller de aktiestrategier som är rätt för just dig. Boken ger dig också en bred bas av aktiekunskap inom olika områden. Den nya boken Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning handlar bara om utdelningsstrategin. Boken är med andra ord smalare i sin inriktning, men minst lika lättläst och bättre för de som bestämt sig för att utdelningsaktier är det som gäller.

 3. Hej,

  som utlandsboende skulle jag gärna beställa boken som e-bok, för annars är frakten lika dyr som boken. Tror du att böckerna kommer finnas som e-bok framöver?

  Hälsning
  Steffen Harmel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)