Här är mina aktietips i DI från i somras

Sommarens aktietips när jag blev intervjuad i Dagens Industri (DI) har hittills slagit börsindex. Främst tack vare att Kinnevik B har gått bra sedan juli (länk till DI-artikel bakom betalvägg) och att amerikanska investmentbanken och kapitalförvaltaren Lazard har stigit i dollar räknat sedan tipset i augusti (DI-artikel bakom betalspärr).

Juli månads aktietips i Dagens Industri (DI) har slagit börsindex. Dessa lite knappt än så länge.
De här aktietipsen i DI i augusti 2020 har tack vare Kinnevik B fått en bra start.

De aktietips jag gav i våras i DI har inte förändrats vs index. De med låg risk ligger ännu efter börsindex medan aktierna med lite högre risk ligger före.

Avkastningen ovan är inklusive utdelningar sedan publicering och även börsindexet OMXSGI bygger på totalavkastningen.

Jag har under åren fått frågor om att jag inte ska lämna PA för DI. Att jag ibland uttalar mig i Dagens Industri är inget som påverkar det jag gör åt Privata Affärer. Det löper på som vanligt tills vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)