Börspanelen 11 – Konsten att slå börsindex

Det är äntligen dags för ytterligare ett avsnitt av aktiepodden Börspanelen. Temat är hur man gör för att slå börsindex. Dessutom – hur ser vi på börsläget just nu? Vilka aktier gillar vi och vilka tänker vi undvika?

Arne Talving berättar om sin nya bok och bjuder på en del tips från hans aktiestrategi. Hur gör man för att slå börsindex tolv år i följd? Vilka invändningar mot strategin har vi andra i Börspanelen?

Aktierna vi nämner i podden är i kronologisk ordning. Veoneer, Klövern, Kungsleden, Sobi, Addlife, Kindred, Avanza, Cibus, Swedish Match, Hexatronic, Beijer Ref, Investor, HMS Networks, Balder, Arjo, Fortnox, Lundin Energy, Coinbase, Clas Ohlson, Kjell & Company, Eniro och Mackmyra Svensk Whiskey.

Till sist svarar vi på frågan hur om börsen står högre eller lägre vid årsskiftet. Dessutom kommer det ett bokerbjudande i slutet av avsnittet för alla som vill köpa aktieböcker med rabatt.

Avsnittet finns som vanligt på Acast, Spotify och Podcaster.

Uppdatering 8 september: Igår publicerade jag nedanstående klipp på YouTube om aktiestrategin vi diskuterar ovan. Om du vill se slutsatserna om grunderna i Arnes strategi i textform finns de i klippet:

Vill du veta hur jag kunnat slå börsindex på sikt och med hur mycket, läs här.

2 reaktioner till “Börspanelen 11 – Konsten att slå börsindex”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)