Kursrusning för aktietipsen i podden Börspanelen

De tre underskattade börsbolagen vi tipsade om i avsnitt #4 av Börspanelen har fått en hittills bra kursutveckling. Midsona, Veoneer och Tobii har i tur och ordning stigit 17 procent, 23 procent respektive 22 procent sedan poddsläppet den 11 september och fram nu på eftermiddagen den 9 oktober.

Vi gjorde inget anspråk på tajming i podden och det var bolagen vi syftade på mer än att aktierna skulle vara undervärderade. Icke desto mindre är det roligt när vi har lite medgång i tajmingen.

Det är heller inte så att våra tips drev upp kursen, för det ser snarare ut som att kurserna backade en aning när poddavsnittet kom ut.

Jag svarar även lite kort i aktiechatten vad jag tycker om bolagen nu.

Tobii uttalas för övrigt ”tobi” och inte ”to bi aj”. Detta enligt Tobiis investerarrelationschef Henrik Mawby:
– När det gäller uttalet som jag hörde du funderade kring i podcasten,  ska vi uttalas ”toe bee” inte ”To be eye”.

2 reaktioner till “Kursrusning för aktietipsen i podden Börspanelen”

  1. Hej Marcus, ni pratade även om att fastighetsbolagen börjar bli intressant på dagens nivåer. Det skulle vara kul att höra vilka tre fastighetsbolag du tycker är undervärderade för tillfället. Även svenska bolag inom grön energi. Tack för fint arbete!

    1. Hej!
      Några av kontorsbolagen som har substansrabatt känns rätt lågt värderade trots deras fokus, som Klövern. Svenska bolag inom grön energi finns det inte så mycket att välja bland, svårare att säga något där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)