Lägre pris för samma sak på SATS

Jag sänkte nyligen mina kostnader för att gymma på SATS med 84 kr i månaden. Dessutom helt utan nackdelar.

Problemet var att SATS tydligen ändrade utbudet av olika medlemskap i maj 2012, men de nuvarande priserna har ändras sedan dess. Jag stod i alla fall ovetandes kvar som Bronze-medlem med tillgång till ett center och betalade i år 479 kr för det då priset sakta höjts sedan jag blev medlem 2006.

När jag nu plötsligt fick reda på att exakt samma medlemskap heter Club och kostar 395 kr i månaden kontaktade jag SATS och fick det medlemskapet istället utan ny bindningstid. Att slippa bindningstid var inte mycket till kompensation, men alltid något.

84 kr i månaden för mycket gånger 12 månader = 1008 kr om året. En tusenlapp om året i hur många år då?

Visst det ligger lite på mitt ansvar att kolla medlemskapen då och då, men jag effektiviserar mitt liv och vill göra rutiner av saker för att spara tid. SATS hade fått betydligt mycket mera goodwill om de hade hört av sig och ändrat medlemskap/pris åt mig automatiskt, då hade det blivit en god nyhet för mig. Nu när jag fick komma på det själv och insåg jag betalar för mycket varje månad helt i onödan känns det inte lika bra.

Lite som när Comhem sänkte priset utan att berätta det. Den gången fick jag veta det via en granne och jag var tvungen att ringa till kundtjänsten för att också få lägre pris. Alla trogna kunder som inte gjorde det fick fortsätta att betala det högra priset.

SATS som företag vore antagligen en bra investering om det gick att köra till rätt pris, men aktien är som bekant inte noterad.

Apropå styrketräning har jag uppdaterat sidan med personbästan efter gårdagens personbästa i axelpress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)