Min favoritaktie och investmentbolag i Placera-podden

I Placera-podden intervjuas jag av Karl Lans. Vi pratar bland annat om aktierna jag äger nu och aktien jag tror mest på kortsiktigt, säg resten av året. Plus vilka investmentbolag jag sneglar mot att satsa på.

Dessutom kommer jag med en hyllning till att vara medelmåtta på börsen, för det ger bra avkastning även det. De flesta personer är ju inte alls på börsen så redan där får man vid hyggligt positiv avkastning över tid ett bättre sparande än vad många andra får.

Som synes hade jag på mig min gamla klassiska gröna aktie-t-shirt.

Jag i min gröna t-shirt i Placera-poddens intervju. Karl Lans och jag pratar bland annat om aktierna jag äger nu och aktien jag tror mest på kortsiktigt, säg resten av året. Plus vilka investmentbolag jag sneglar mot att satsa på.
Tidigare gånger jag varit i Avanza-borgen blev jag intervjuad av Investeraren. Nu Placera-poddens Karl Lans.

5 reaktioner till “Min favoritaktie och investmentbolag i Placera-podden”

 1. hej marcus,
  det var välgörande att höra dig på placerarpodden. i mångt och mycket resonerar och agerar jag som du. men efter allt man läser har jag alltid trott att jag var en udda amatör, trots att jag slår de allra flesta pengaförvaltare som publicerar sina resultat månatligen. skönt att upptäcka att vi är åtminstone två! :))
  mvh
  pelle

 2. Gött jag gillar dina resonemang, ganska ärligt med att du inte vet o kan allt trots alla år i jobbet. Ibland skiter det sig och du kan inte förutsäga allt.

  Jag är dock inte med på varför du sålde Investor?

  JNJ argumentet kan jag förstå då du har annat o det finns en osäkerhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)