Varje pusselbit har sin roll i helheten

Det är inte bara aktieportföljen som ibland måste trimmas, utan även vi själva. Onsdagen innehöll både gymmande och en löprunda runt Brunnsviken. 11 km är långt för att vara mig och passat tog minst 1,5 timmar.

Precis som att portföljen har sina olika delar i form av utdelningsaktier och tillväxtaktier vill jag ha allt mer variation i träningen. Både längre löprundor och ibland mest springruscher. Allt från tunga lyft till många repetitioner på gymmet. Varje pusselbit har sin roll i helheten.

Kroppen känns bra och jag kan göra det jag önskar i träningsväg just nu. Är det värsta taget på börsen nu har jag hygglig balans där också, men jag fruktar nya nedgångar efter denna upprekyl som vi haft de senaste dagarna.

Jag är heller ingen virusexpert, men det är svårt för alla i dessa tider att navigera rätt. Jag är tacksam att mina nära och kära ännu är friska. Måtte mardrömmen där så många dör vara över snart. Och att mänskligheten lär sig hantera pandemier bättre framöver. Den pusselbiten är viktig.

Foton ovan är mot norra Stockholm, där Oscar Properties tornprojekt tornar upp sig.

4 reaktioner till “Varje pusselbit har sin roll i helheten”

  1. Tjena! Riktigt skönt nu med en springrunda när det börjar bli varmare 🙂

    Tänkte bolla med dig vilket av dessa 3 skogsbolag du hade valt att köpa för att behålla på lång sikt? Gärna med lite fokus på antingen utdelningstillväxt eller högre direktavkastning.

    SCA, Holmen eller Stora Enso?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)