Bästa tipsen för att nå dina mål

På instagram blev jag nyligen intervjuad av Mindsetgurun om bland annat mina bästa tips för hur du som läsare ska nå dina mål. Här kommer mitt svar som jag också utvecklat något från intervjun, som du kan läsa här om du har instagram-appen.

På instagram blev jag nyligen intervjuad av Mindsetgurun om bland annat mina bästa tips för hur du som läsare ska nå dina mål. Här kommer mitt svar som jag också utvecklat något från intervjun.

Fråga: Vad är ditt BÄSTA tips alla därute som också strävar efter att uppnå samma mål som dig?

HERNHAGS SVAR: Bästa tipset är att lära känna dig själv och vad som du verkligen blir lycklig av. Därefter behöver du hitta sätt att nå dit samt att tjäna pengar på det du verkligen brinner för. Sånt kan ta lång tid så försök att njuta av resan mot målen.

Älska det du gör eller gör det du älskar. Läs mitt blogginlägg om hur du hittar passionen i livet och karriären.

Det är trots allt dina inre drivkrafter som ger dig passion och som lägger grunden för din karriär och dina investeringar.

Jag tycker även att du ska vara flexibel när det ambitiösa slutmål. För du kanske upptäcker att de du satte upp från början inte var de som du vill verkligen vill nå. Under resans gång kan mycket hända då du utvecklar dig som person.

Oavsett bryt ned alla dina mål till många små delmål, så du kan börja ta de första stegen. Målsättningar och sannolikheter för att nå dem skrev jag en del om i min bok om de bästa tillgångarna.

Sikta gärna mot stjärnorna så kanske du når halvvägs, mot en annan stjärna eller åtminstone en trädtopp. Det kanske gör dig ännu lyckligare. Ibland är framgångens pris för högt för att det ska vara värt det. Ibland inte.

Tyvärr kan jag inte vara mer specifik än så här, för allt beror på vem du är och vad du drömmer om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)