Långt över 4000 sålda aktieböcker

Den enkla vägen att lyckas med aktier

Den enkla vägen att lyckas med aktier har nu sålt i över 4000 exemplar. Tack till dig som köpt. 🙂

Halva andra tryckningen av boken är därmed såld, då de första 3000 böckerna fick sällskap av 3000 till. Lagret räcker med andra ord sannolikt över jul.

Det hoppas jag i alla fall… eller inte… om du förstår vad jag menar. 🙂

Uppdatering/tillägg 11 december: Boken ligger för övrigt femma på Adlibris i kategorin Ekonomi & Management.

4 reaktioner till “Långt över 4000 sålda aktieböcker”

 1. Hej Marcus. Skulle du kunna skriva 5-10 svenska aktier som är köpvärda just nu inför 2016 . Det ska vara långsiktiga aktier som har skaplig direkt utdelning och god tillväxt långsiktigt. Aktier som man behåller? Nästa år tänkte jag invstera 500000 sek på börsen. Ska jag köpa aktier eller i fonder? Kanske dem aktier som du föreslår hellst lite globalspridning olika brancher,men stockholmbörsen aktier att ha långsiktigt 10-20 år. Det är i ISK avanza. Ska jag sprida köpet månadsvis? Sparar även 13000 sek i månaden utöver detta. Skulle vara tackdam hur du tänker? Är det bra utdelnings aktier eller det blir intressant att få höra svaret. Kanon bra bok du har skrivit. Inga prefaktier i portföljen.
  Mvh.j

  1. Hej! Så kul du gillar min bok. På hernhag.se/brabolag hoppas jag få tid att få fram lite olika portföljer inom en någorlunda kort tid. 🙂 Trenden på börsen kan vara ned nu så kasta i vart fall inte in allt på börsen direkt.

   1. Tack Marcus. Du svarar alltid trevligt på mina frågor. Det skulle vara fint att se vilka aktier du väljer långsiktigt. Just nu har jag investor,kinnevik,latour,lundbergs,xano industri,itab shop concept,volvo,telia,bef,netent,ica,HM,alfa laval. Även fonderna LF global index 40%,spiltan investement 20%, seb eur småbolag 20%,dnb sweden micro 10%,carnegie small micro 10%. Vissa aktier som volvo och telia ska sälja när jag blir nöjd med avkastningen. Andra är långsiktiga. BEF är min storsta risk aktie som jag tror på,men i den har jag ca 5% av min totala potten på börsen. Allt är tänkt på 15-20 årssikt eller mer. Tack Marcus för att du tar dig tid att svara och är så duktig. Jag har varit på börsen i 1,5 år just nu men läser mycket och använder hjärnan att satsa inte på casino aktier. Jag vill få mina pengar växa ca 6-10% årligen. Jag investerar månadsvis i fonder ochaktier köper då och då. Som sagt inte intresserad av aktieraketer . Vill ha strategiska växande pengar. Allt är i aktier på långsikt. På kort sikt har jag sparkonto 3% ränta akelius spar och santander konto 0,80%. Aktier o fonder är ISK Avanza och ISK LF bank. Är det bra tänkt Marcus?
    Mvh.jacke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)