Plötsligt händer det – och 50000 böcker senare

Aktieböcker

Att i alla fall en gång i livet karriärmässigt under några år upplevt den där känslan ”plötsligt händer det” är mycket trevligt. En känsla som du naturligtvis inte får om du spelar på det statliga lotteriet, men som du likt jag kan få om du investerar i din karriär och din aktieportfölj.

I oktober 2015 kom min första bok ut och min pojkdröm om att bli författare blev sann. Plötsligt hände det. Böckerna sålde mycket bättre än alla förhoppningar. Fram till den 31 december 2018 har mina böcker sålt i totalt 47900 ex.

Under 2019 blev det ett antal tusen böcker sålda till och jag är därmed en bra bit över 50000 sålda. Tack till alla som köpt mina böcker! 🙂

Att få möjligheten och att komma ut med mina aktieböcker krävde sin tid och sina ansträngningar. Efter att ha samlat på kunskap via utbildning och jobb från 1990-talet var jag till slut redo. Jag började stor ekonomisk linje på gymnasiet hösten 1994 och efter tre år där och därefter drygt tre år på högskola jobbade jag på Privata Affärer från år 2000. Utbildning plus arbete under totalt 21 år innan jag 2015 kom ut med första boken. Ibland tar det tid innan man lär sig skriva bra, kan det man behöver och träffar rätt förläggare.

Efter 25 år eller ett kvarts sekel med ekonomi blir det ingen ny bok under 2020. Istället blir det fler blogginlägg, videoklipp med aktieprat, utdelningsanalyser och annat trevligt. Och som sagt utan annonser så långt det är möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)